Pizza s čerstvou bazalkou, rajčaty a mini mozzarellou

Mouka celozrnná 500 g.
droždí 25 g.
Cukr 1 špetka
Sůl 1 lžička
10 cherry rajčat
Mini mozzarella 300 g.
Rajčatová omáčka 6 lžic
čerstvá bazalka (dle vaší chuti)
Teplá voda
Extra panenský olivový olej = trochu
Růžová sůl = trochu
Růžový pepř = trochu

Droždí rozpusťte v 0,1 litru teplé vody se 3 lžícemi celozrnné mouky, lžičkou soli a špetkou cukru.

Uhněťte, vytvořte kouli, přikryjte čistou utěrkou a nechte 20 minut stát.

Dejte do formy , potřete rajským protlakem, přidejte rajčata a mini mozzarellu, okořeňte a dejte péct.

Vyndejte z trouby, ozdobte lístky čerstvé bazalky a kapkou extra panenského olivového oleje a podávejte.